JINQIU HE    何 瑾秋
SCENIC DESIGN & INTERIOR DESIGN
 
舞台美术与室内设计

Student Health Clinic Redesign 学生健康诊所重设- Student Project, University of Idaho     

Redesign of the Student Health Clinic is a space focusing on humanity to all users, celebrating a healing environment and illuminating adoptable future. Activity color palates, open visualization, circulation that connects staffs and patients together bring more human characteristic into the clinic. Patients and doctors can talk freely even in the reconstructed waiting area. A sense of welcoming and relaxing brought by the clear and intent entrance. By introducing nature light, nature elements and sustainable materials to the space, it links human and environment in a great balance. Renewing materials, furniture and rearrange the space is not only to create a fresh feeling, but to design for flexible future uses. The Student Health Clinic updates to a more comfortable, healthier and peaceful atmosphere.

 

学生健康诊所的1重新设计是尊重人文的体现,创造一个治愈的空间与可多方面改变的空间。活泼的主题颜色,开阔的视野与能更轻松链接医务人员与病患的交通流是学生诊所新的特点。病患与医师能在新建的诊疗室中自由的私密的讨论问题。热情,友好与轻松的环境也使得使用人员更放松。重新使用的材料,家具等各种新型设施不仅仅创造了一个清新的感觉,同样新设计的空间具有很强的实用性。学生健康诊所的重设使得它成为一个更舒适,健康和安宁的会诊区。

1/1

© 2018 by Jinqiu He. Proudly created with Wix.com

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest