JINQIU HE    何 瑾秋
SCENIC DESIGN & INTERIOR DESIGN
 
舞台美术与室内设计

BOB's Market BOB的小超市- Student Project, University of Idaho     

 

Bob’s provides great services, a clean store environment, and fresh local food. The space emphasizes natural light and elements such as wood finishes with a variety of organic beauty. Design elements within the small town of Sun Valley will be added within the store to provide a cohesive environment. The main idea of the store is to create a flexible space, adaptable to any changes; and easy way finding methods with noticeable signage. Most importantly it gives a positive friendly experience for everyone.  While the store brings modern design features by efficient and sustainable materials technology is another feature that the store provides to attract young and technical shoppers.The store itself will celebrate a rustic mix of modern characteristic through visual branding while merging the store into the Sun Valley style. 

1/1

© 2018 by Jinqiu He. Proudly created with Wix.com

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest